MASIGNCLEAN101

Árvíz Németországban : Michelisz végre nyert | BorsOnline

Árvíz Németországban : Michelisz végre nyert | BorsOnline. Egyelőre nem tudni, mekkora a kár, de biztos, hogy jelentős. A politikusok szerint egyértelmű, hogy a katasztrófa oka a klímaváltozás. Eltűnt 30 ember németországban, miután házak omlottak össze a súlyos áradások miatt. Összeomlott több ház németországban, sokan eltűntek. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván.

Angela merkel és orbán viktor is kifejezte részvétét az áldozatok családtagjainak. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Áradás árvíz éghajlatváltozás ember erdők eső európa fák folyó folyók futóáramlat halálos áldozatok katasztrófa klímaváltozás meleg németország rekordok sarkvidék szakértők tartós természeti csapás természeti károk természeti katasztrófa vidék viharok víz Az ország nyugati részén fekvő településen további 25 ház rogyadozik, több mint harmincan eltűntek.

Michelisz végre nyert | BorsOnline
Michelisz végre nyert | BorsOnline from media.borsonline.hu
Több ház összeomlott németországban, sokan eltűntek. Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma. Elzárt falvak, összeomlott házak, eltűnt emberek! Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. A heves esőzések komoly károkat okoztak, az árvíz több települést is elzárt a külvilágtól. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Legkevesebb négy ember meghalt és egy eltűnt németország déli részén a heves esőzések okozta áradások miatt. A hajók 8,30 méteres vízállás felett nem közlekedhetnek, mert úgy túl alacsony a hidak alatti magasság.

Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el.

A heves esőzések komoly károkat okoztak, az árvíz több települést is elzárt a külvilágtól. A napok óta tartó heves esőzés a térségben sok helyütt katasztrófát okozott. Közlekedési fennakadásokat és fokozódó árvízveszélyt okoz a csapadékos időjárás németországban. Összeomlott több ház németországban, sokan eltűntek. A heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma. Áradás árvíz éghajlatváltozás ember erdők eső európa fák folyó folyók futóáramlat halálos áldozatok katasztrófa klímaváltozás meleg németország rekordok sarkvidék szakértők tartós természeti csapás természeti károk természeti katasztrófa vidék viharok víz Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Párizst is elöntheti a víz. A napok óta tartó heves esőzés miatt szerdán több településen árvíz keletkezett németország középső részén, egy ember eltűnt. Swen pförtner / dpa /afp. A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve.

A heves esőzés és az árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Összeomlott több ház németországban, sokan eltűntek heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Különösen súlyos a helyzet a wupper folyó mentén. Tovább emelkedett a németországi áradások áldozatainak száma, a hatóságok csütörtök esti adatai szerint legalább 45 ember halt meg a természeti katasztrófában. Összeomlott több ház németországban, sokan eltűntek.

Svéd Jégdeszkás, Pontus Hallin | BorsOnline
Svéd Jégdeszkás, Pontus Hallin | BorsOnline from media.borsonline.hu
A napok óta tartó heves esőzés miatt szerdán több településen árvíz keletkezett németország középső részén, egy ember eltűnt. Németországban a legsúlyosabb helyzet passauban állt elő, ahol 3 folyó találkozik, a duna, az inn és az ilz. Párizst is elöntheti a víz. Áradás árvíz éghajlatváltozás ember erdők eső európa fák folyó folyók futóáramlat halálos áldozatok katasztrófa klímaváltozás meleg németország rekordok sarkvidék szakértők tartós természeti csapás természeti károk természeti katasztrófa vidék viharok víz A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen Több németországi tartományban is hatalmas árvizek vannak. Az utcákon hömpölyög a víz, a lakóházak nem bírják a terhelést, a hirtelen zúduló víztől több. A rendőrségi szóvivő szerint a helyzet átláthatatlan.

Egy ember franciaországban is életét vesztette, ahol száz éve nem volt ilyen nagy áradás.

Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. A térség két járását sújtó természeti katasztrófában eddig 14 ember vesztette életét. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. A fő képre kattintva galéria nyílik! Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Több ház összeomlott németországban, schuld városában, miután a heves esőzés és az árvíz elmosta az épületeket. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő. Összeomlott több ház németországban, sokan eltűntek. Különösen súlyos a helyzet a wupper folyó mentén. A napok óta tartó heves esőzés miatt szerdán több településen árvíz keletkezett németország középső részén, egy ember eltűnt. Több németországi tartományban is hatalmas árvizek vannak. Összeomlott több ház németországban, sokan eltűntek. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.

Két tűzoltó meghalt a mentési munkálatokban. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Kitekintő időjárás árvíz vihar németország csapadék természeti katasztrófa. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és.

Sarah Jessica Parker fürdőruhában is jól néz ki | BorsOnline
Sarah Jessica Parker fürdőruhában is jól néz ki | BorsOnline from media.borsonline.hu
A hajók 8,30 méteres vízállás felett nem közlekedhetnek, mert úgy túl alacsony a hidak alatti magasság. Összeomlott több ház németországban, sokan eltűntek heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. A politikusok szerint egyértelmű, hogy a katasztrófa oka a klímaváltozás. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Németországban a legsúlyosabb helyzet passauban állt elő, ahol 3 folyó találkozik, a duna, az inn és az ilz. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is.

Tovább emelkedett a németországi áradások áldozatainak száma, a hatóságok csütörtök esti adatai szerint legalább 45 ember halt meg a természeti katasztrófában.

Swen pförtner / dpa /afp. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Tizenöt éve nem volt ilyenre az országban. A heves esőzés és az árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. A südwestrundfunk (swr) regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő. Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma. A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve. Az ország nyugati részén fekvő településen további 25 ház rogyadozik, több mint harmincan eltűntek. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő. Összeomlott több ház németországban, sokan eltűntek. A fő képre kattintva galéria nyílik! Ez az intézkedés attól is véd, hogy a hajók által felvert hullámok a gátakat károsítsák.

Share This :